nufnang ads

Friday, 5 October 2012

untuk seseorang yang aku minat...

awak,
dalam hati ini tak terkata bila ada sesuatu yang berlaku disebabkan awak, macam-macam perkara yang telah saya lakukan untuk hilangkan awak dari ingatan ini. walaupun saya tahu saya tak memiliki awak lagi, tapi saya tahu yang saya still ingin  miliki awak suatu hari nanti.. 

awak, 
setaip hari perbualan harian saya akan melibatkan nama awak. saya tak tahu kenapa mesti ada sahaja orang yang akan tarik nama awak, sedangkan mereka tahu yang saya ni takde pape ngn awak, cuma mereka tahu yang saya hanya suka akan awak jek, tapi tak semestinya yang awak ni dah dimiliki oleh saya kan?? hek3

awak, 
mungkin hanyalah nafsu saya untuk mendapatkan awak dalam hidup saya, saya pon tidak tahu samada ini benar-benar cinta sejati ataupun hanyalah proses dimana hormon2 saling kejar-mengejar dalam diri ini untuk pertumbuhan dan juga pengalaman hidup yang mereka cakapkan itu..

awak, 
jika benar-benar tuhan telah tulis dimana kita berdua akan bersatu dan saya benar-benar dapat miliki awak, saya bersyukur sangat-sangat kerana saya dapat seorang yang baik, sopan, pandai dan sebagainya (malas nak taip sebab terlalu banyak)

awak,
saya nak tidur dulu. jika saya tulis mengenai ini ia tak cukup untuk 2 hari. hehehe... selamat malam awak yang saya minati... :)

No comments:

Post a Comment